Service & Tarieven

Behalve productie en verkoop van machines en onderdelen,
biedt Starfoil u nog veel meer:
  TARIEVEN

Installatie
Na aanschaf van een nieuwe machine zorgt Starfoil voor een correcte en professionele installatie. Uitgebreide instructies over het gebruik van deze machine zijn onderdeel van iedere installatie. Op verzoek organiseert Starfoil een uitgebreide training op uw nieuwe machine voor uw medewerkers.
 
 

Onderhoud en storingen aan uw machines
Regelmatig onderhoud en service aan uw machine speelt een belangrijke rol in de continuïteit van uw productieproces. Onderhoud en service verleent Starfoil zowel op incidentele als op contractuele basis. Starfoil zorgt ervoor dat eventuele elektrotechnische of mechanische storing aan uw machinepark zo snel mogelijk professioneel opgelost worden.
 
 

Verhuur van medewerkers / machines
Even niet genoeg machinecapaciteit of foliedrukkers? Starfoil helpt. Tegen zeer interessante tarieven kunt u gebruik maken van de uitgebreide ervaring van onze medewerkers. Ook kunt u bij Starfoil warmdrukmachines huren. Vraag onze verkoop voor verdere informatie.
 
 

Wikkel- /slitservice
Starfoil biedt u ook wikkel- /slitservice. U kunt de wikkel- /slitmachines, die wij op voorraad hebben inhuren voor uw wikkel- /slitwerk. Ook kunt u bij Starfoil één van onze ervaren medewerkers - op uw of onze locatie - tegen een vooraf afgesproken uurtarief huren. Vraag onze verkoop naar de tarieven voor deze wikkel- /slitservice.
 
 

Starfoil Nieuwsbrief

Starfoil Technology Netherlands bv

Gompenstraat 7
5145 RM Waalwijk
Nederland

Tel. +31 (0)416 320177
Fax +31 (0)416 650354
E-mail: info@starfoil.nl
Romeyn investeert in Starfoil warmdukmachine

Beurs logo


Coming soon
We are currently working on creating our renewed website.
We'll be launching soon!